Фарширована картопля
- Картопля
- Помідор
- Ковбаса (варена)
- Перець
- Цибуля ріпчаста
- Сир твердий
- Олія рослинна
- Майонез
- Масло вершкове
Ріжемо і обсмажуємо на соняшниковій або оливковій олії цибулю, помідори, ковбасу і перець.
Чистимо картоплю, розрізаємо навпіл, вирізаємо серединки і укладаємо на деко. У кожну отриману "чашечку" кладемо шматочок вершкового масла або змащуємо майонезом. Потім викладаємо начинку.
Картоплю ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 25-30 хвилин, потім виймаємо, посипаємо тертим сиром і - знову в духовку ще хвилин на 10 (щоб сир повністю запікся).
Рецепты диетические для мультиваркиПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты капусты пелюстки. Зачем Вам есть одну капусту.
Как приготовить летний салат: буряк салат рецепт.
ЗдесьПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter