Фарширована картопля
- Картопля 5 шт.
- Фарш м´ясний (асорті) 150 г
- Томатна паста 3 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Яйце перепелине 10 шт.
Цибулю і часник очистити, подрібнити, обсмажити трохи в олії, додати м'ясний фарш, томатну пасту, сіль, перець та прянощі і смажити до готовності.
Картоплю помити, очистити, розрізати уздовж навпіл, у половинках зробити поглиблення і заповнити їх отриманою начинкою, роблячи невеликі поглиблення (для яєць).
Підготовлені картоплини викласти на змащене деко, накрити фольгою і запекти в попередньо розігрітій духовці.
Коли картопля приготується - зняти фольгу і на кожну картоплину розбити яйце. Поставити на 10 -15 хвилин в духовку - як тільки білок побіліє - все готове.
Готову картоплю розкласти по порційних тарілках і посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Мясные салаты рецепты простыеМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты низкокалорийная заправка для салатов. Заправки овощные салаты.
Рецепты Приготовления: рецепты салатов на новый год с фотографиями. Салаты на Новый год.
Салат-коктейль из языка рецепт тут
Фетучини в домашних условиях: песочный пирог с яблоками. Вкусные рецепты с фото.
Как приготовить летний салат: мясные салаты с грибами. Уход за руками и ногами дома.
Googl кулинарные рецепты сайт xoрошая. Официальный сайт кулинарных рецептов ирины крутовой.
Рецепты для ужина - салатики рецепты новинки. Рецепты Приготовления.
Рецепты с мидиями с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter