Фарширована картопля
- Картопля 15 шт.
- Фарш м´ясний (свинина і яловичина) 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Сметана 200 г
- Зелень
- Помідор (свіжий)
- Часник 1 зуб.
- Огірок (свіжий)
Картоплю очистити.
У фарш додати терті на середній тертці цибулину і часник, сіль, перець і спеції.
У картоплі зробити поглиблення.
Наповнити картоплю фаршем.
На кожну картоплину класти по 1/2 ч. л. сметани.
Скласти в пакет для запікання.
Запікати в духовці 40 хвилин.
Викласти картоплю на тарілку, полити сметанкою і посипати зеленню.
Гарнірувати свіжими овочами.
Салат с жареными грибамиМясных, фруктовых и экзотических салатов
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Поможем выйти замуж в Германию: кулинарные рецепты с фотографиями.
Купить вишню, цены: рецепт торту пяна вишня.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепты из редьки. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Как правильно приготовить: как правильно приготовить соус бешамель.
recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепт салата мимоза классический. Рецепты салатов мимоза.
http://recepti.biz.ua кулинарный сайт с посчитанной калорийностью блюд
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter