Фарширована картопля
- Картопля (велика) 6 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Цибуля ріпчаста
- Печериці (малі) 200 г
Гарно вимити картоплю і висушити, викласти на деко і запікати до готовності при високій температурі, в залежності від картоплі (сорти і величини) від 30 хвилин до години.
Готовність перевірити дерев'яною паличкою, дати картоплі трохи охолонути.
Зрізати "шапочку" і витягнути серединку, залишаючи при цьому невелику кількість м'якоті у шкірки, а то "картопляна коробочка" може розвалитися.
Викласти коробочки в деко.
З м'якоті зробити пюре, додати масло, приправу, дрібно порізану цибулю та печериці, в кінці додати пармезан, натертий на дрібній тертці.
Начинити начинкою коробочки, зверху присипати залишками сиру.
Запікати в духовці при високій потужності ще хвилин 10.
Начинка може бути різноманітна, головний інгредієнт це сир, можна замість печериць додати дрібно порізаний бекон, також можна додати варену дрібно нарізану моркву та інші овочі.
Торт на день народження рецептИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
ТутКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Выпечка из творога рецепты. Выпечка. Как изменить невегетарианские рецепты.
Рождественская выпечка рецепты и фотоПраздничные подборки рецептов
Закваски для йогурта Yogurton - как в домашних условиях приготовить йогурт. Домашний Йогурт VIVO.
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты пошаговые с фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Салат из картошки http://recepti.biz.ua
Рецепт домашнего майонезаКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter