Фарширована картопля
- Картопля 6 шт.
- Вершки 1 бан.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Сир твердий 100 г
- Пармезан (тертий) 100 г
- Цибуля зелена 3 шт.
- Часник 3 зуб.
- Кмин (свіжий) 1 ст.л.
- Горіх мускатний (мелений) 0.5 ч.л.
- Яйце 2 шт.
- Сіль (велика)
- Перець духмяний (мелений)
- Сухарі (білі, товчені) 3 ст.л.
Картоплю цілком із шкіркою загорнути у фольгу (обмазати трохи олією) і запекти в духовці.
З готової запеченої картоплі (не очищаючи від шкірки) зробити стаканчики. Те, що з картоплі перекласти в миску і розім'яти виделкою.
У товчену картоплю додати цибулю, часник, мускатний горіх, сіль, перець, кмин, яйця.
Заповнити картопляні стаканчики приготованою начинкою так, щоб вийшло з гіркою, посипати все сиром і сухариками.
Накапати трохи оливкової олії.
Поставити все в духовку (гриль) на пару хвилин, доки все не візьметься золотисто-коричневою скоринкою.
Подавати з вершками.
Кулинарные рецепты первые блюда лук. Первые блюда супы рецепты.
Спецакция от легендарной доставки: украинская кухня доставка. Итальянская кухня в Петербурге.
А каков Ваш характер - рецепты бездрожжевого теста для хлеба. Как приготовить летний салат.
Рецепт вкусной домашней колбасыКулинарные рецепты
Как приготовить вкусный шашлык: праздничные закуски на новый год.
Мультиварка Philips: рецепты салатов из креветок с фото.
Вкуснейший салат Мимоза: мимоза салат. Вкусные Рецепты В Мультиварке.
Чашка для эспрессо recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter