Фарширована картопля
- Картопля
- Фарш м´ясний
- Цибуля ріпчаста
- Томатна паста
- Сир твердий
- Майонез
- Спеції
- Морква
- Олія рослинна
- Петрушка (корінь)
- Пастернак
- Зелень (сушена)
Видалити з картоплі серцевину.
Начинити картоплю приготовленим фаршем.
У мелене м'ясо додати цибулю, чорний, білий, червоний перець, карі, майоран.
Викласти нафаршировану картоплю у глибоку сковороду, залити томатним соусом: на соняшниковій олії обсмажити до золотистого кольору цибулю, моркву, додати томатну пасту, воду, сіль, дрібно нарізані коріння петрушки, пастернаку, зелень сушену. Зверху картоплю обмазати майонезом, посипати тертим сиром і поставити запікати в духовку.
Періодично відкривати духовку і поливати зверху картоплю томатним соусом.
Рецепт салата курица в перьяхКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Мясные салаты без майонеза 2Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Купить капусту - кулинария капуста брокколи.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты с творогом фото.
Майонез на молоке калорийностьРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter