Фарширована капуста
- Капуста білокачанна (середній)
- Перець болгарський (червоний і жовтий) - 2 шт
- Морква (свіжа) - 200 г
- Сиртвердий (будь-який) - 200 г
- Майонез (улюблений) - 250г
- Зелень (кріп, петрушка, кінза, будь-яка) - 100 г
- Олія (без запаху)
- Сіль
Приготувати інгредієнти для рецепта.
Кочан розрізати по качані на дві половини і покласти в солоний окріп до охолодження води.
Болгарський перець очистити від насіння і нарізати невеликими смужками. Морква і зелень нашаткувати.
Половинки качана віджати, промокнути паперовим рушником, укласти на змазаний маслом деко розрізом вгору.
Подрібнені овочі та зелень укласти між листям качана.
Залити зверху майонезом і посипати сиром.
Запікати в духовці при температурі 180 градусів приблизно 45-50 хвилин (як підрум´яниться скоринка, так і виймайте).
Наша капуста готова!.
Консервация овощей на зиму с фотоконсервация овощей
ЗдесьКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Салат из картошки моркови яицИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter