Фарширована капуста

ДРУГІ СТРАВИ
1435 Фарширована капуста
Фарширований вилок
інгредієнти:
  • Фарш м´ясний - 600 г
  • Капуста - 1 качан
  • Рис - 1 скл.
  • Яйце - 2 шт
  • Цибулина - 2 шт
  • Сіль
  • Перець
  • Сметана (майонез або яйце)
  • Сухарі панірувальні

Фарширований вилок інгредієнти У капусти видалити качан.

Фарширований вилок Покласти в окріп хвилин на 20-30. Чим більша капустина , тим довше її варити.

фото Фарширований вилок До м´ясного фаршу додати цибулю, пропущену через м´ясорубку, сіль і перець.

Фарширований вилок Фарш м´ясний Туди ж додати 2 яйця. Все помішати.

Фарширований вилок Капуста До фаршу додати відварений рис. Все змішати.

Фарширований вилок Рис Відварену капусту обережно розібрати на листочки.

Фарширований вилок Яйце Причому листя зберегти в тому ж порядку. Залишити 2-3 листки.

Фарширований вилок Цибулина Далі в самий центр укласти фарш.

Фарширований вилок Сіль Зібрати кілька листочків.

Фарширований вилок Перець Зверху знову викласти фарш і вкрити листочками капусти.

Фарширований вилок Сметана Таким чином знову зібрати капусту.

Фарширований вилок Сухарі панірувальні Укласти її на деко або посуд для запікання.

Фарширований вилок Зверху  змастити майонезом (сметаною) і посипати панірувальними сухарями (можна просто змастити яйцем).

Фарширований вилок Запікати в духовці при 205-210 С близько 1,5 годин (все залежить від розміру капусти).

Фарширований вилок Готовий великий і рум´яний голубець.

салати до нового року

Кулинарные рецепты от Tramontina: сирник рецепти фото.

Плов рецепт приготовленияПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

recepti.biz Кулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter