Фарширована капуста
- Фарш м´ясний - 600 г
- Капуста - 1 качан
- Рис - 1 скл.
- Яйце - 2 шт
- Цибулина - 2 шт
- Сіль
- Перець
- Сметана (майонез або яйце)
- Сухарі панірувальні
У капусти видалити качан.
Покласти в окріп хвилин на 20-30. Чим більша капустина , тим довше її варити.
До м´ясного фаршу додати цибулю, пропущену через м´ясорубку, сіль і перець.
Туди ж додати 2 яйця. Все помішати.
До фаршу додати відварений рис. Все змішати.
Відварену капусту обережно розібрати на листочки.
Причому листя зберегти в тому ж порядку. Залишити 2-3 листки.
Далі в самий центр укласти фарш.
Зібрати кілька листочків.
Зверху знову викласти фарш і вкрити листочками капусти.
Таким чином знову зібрати капусту.
Укласти її на деко або посуд для запікання.
Зверху змастити майонезом (сметаною) і посипати панірувальними сухарями (можна просто змастити яйцем).
Запікати в духовці при 205-210 С близько 1,5 годин (все залежить від розміру капусти).
Готовий великий і рум´яний голубець.
Кулинарные рецепты от Tramontina: сирник рецепти фото.
Плов рецепт приготовленияПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz Кулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter