Фарширована капуста

ДРУГІ СТРАВИ
719 Фарширована капуста
Фото - Фарширована капуста
інгредієнти:
  • Капуста пекінська 1 шт.
  • Свинина (без кісток) 900 г
  • Помідор (дрібний) 300 г
  • Перець болгарський 300 г
  • Цибуля ріпчаста 200 г
  • Зелень свіжа (петрушка, кріп) 20 г
  • Олія соняшникова без запаху 100 мл
  • Сіль
  • Перець

фото

 

 

 

 

 

Капусту акуратно змити під струменем води.

 

Обрізати 1-2 см від основи. 

Загорнути капусту у конверт з фольги, додавши 100 мл води. 

Прогрівати 20 хвилин в розігрітій до 300°С духовці. 

М'ясо порізати соломкою по 1 см. 

Цибулю порізати півкільцями, болгарський перець порізати соломкою, дрібно порізати зелень. 

Помідори порізати часточками. 

Перемішати м'ясо + цибуля + перець + зелень + сіль + мелений перець. 

Вийняти з духовки капусту, відкрити фольгу, щоб капуста трохи охолола.

 

Капустяний лист покласти на рівну поверхню і акуратно розгладити. 

У суміш м'яса і овочів додати помідори і перемішати. 

Загорнути в лист капусти начинку. 

Обсмажити на розігрітій олії "конверти з начинкою", скласти в ємність з гарячою (3-5 см) водою, довести до кипіння, накрити кришкою, тушкувати на повільному вогні 40 хвилин.

ЗдесьМясных, фруктовых и экзотических салатов

домашний майонез миксером видео

Рецепты и простые салаты. Салаты, рецепты салатов.

Купить редьку, цены - рецепты из редьки. Кулинарные рецепты от Tramontina.

http://recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ

Сайт с кулинарными рецептами. Сайты кулинарные мастер-класс.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter