Фарширована капуста
- Капуста пекінська 1 шт.
- Свинина (без кісток) 900 г
- Помідор (дрібний) 300 г
- Перець болгарський 300 г
- Цибуля ріпчаста 200 г
- Зелень свіжа (петрушка, кріп) 20 г
- Олія соняшникова без запаху 100 мл
- Сіль
- Перець
Капусту акуратно змити під струменем води.
Обрізати 1-2 см від основи.
Загорнути капусту у конверт з фольги, додавши 100 мл води.
Прогрівати 20 хвилин в розігрітій до 300°С духовці.
М'ясо порізати соломкою по 1 см.
Цибулю порізати півкільцями, болгарський перець порізати соломкою, дрібно порізати зелень.
Помідори порізати часточками.
Перемішати м'ясо + цибуля + перець + зелень + сіль + мелений перець.
Вийняти з духовки капусту, відкрити фольгу, щоб капуста трохи охолола.
Капустяний лист покласти на рівну поверхню і акуратно розгладити.
У суміш м'яса і овочів додати помідори і перемішати.
Загорнути в лист капусти начинку.
Обсмажити на розігрітій олії "конверти з начинкою", скласти в ємність з гарячою (3-5 см) водою, довести до кипіння, накрити кришкою, тушкувати на повільному вогні 40 хвилин.
ЗдесьМясных, фруктовых и экзотических салатов
домашний майонез миксером видео
Рецепты и простые салаты. Салаты, рецепты салатов.
Купить редьку, цены - рецепты из редьки. Кулинарные рецепты от Tramontina.
http://recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Сайт с кулинарными рецептами. Сайты кулинарные мастер-класс.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter