Фарширована качка "Апельсинова симфонія"

ДРУГІ СТРАВИ
804 Фарширована качка "Апельсинова симфонія"
Фото - Фарширована качка
інгредієнти:
  • Качка 1800 г
  • Апельсин 3 шт.
  • Яблуко зелене 3 шт.
  • Цукор 50 г
  • Коньяк 40 мл
  • Оцет яблучний 60 мл
  • Імбир свіжий 50 г
  • Вино біле напівсолодке 200 мл
  • Сіль
  • Перець
  • Кріп свіжий
  • Картопля 300 г

Фарширована качка

Фарширована качка Помити качку і обсушити паперовими рушниками.

Розігріти духовку до 150°С. Апельсин розрізати на четвертинки і натерти ними качку.

фото Фарширована качка Покласти четвертинки апельсина і четвертинки одного яблука у середину тушки разом з декількома гілочками кропу і невеликим шматочком очищеного імбиру.

Качку проткнути у декількох місцях виделкою. Зв'язати ніжки і крильця ниткою, щоб качка зберегла гарну форму. Сколоти зубочистками (можна зашити нитками) шийку і «попку» качки.

На деко поставити грати. Помістити качку грудкою вниз і запікати 25 хв. Перевернути качку і готувати ще 20 хв.

Фарширована качка Із залишених апельсинів вичавити сік. Сотейник поставити на середній вогонь, всипати цукор і готувати, доки він не почне плавитися. Обережно влити оцет, готувати 3 хв. Додати апельсиновий сік і коньяк, готувати 2 хв.

Фарширована качка Температуру духовки збільшити до 180°С.

У форму для випікання (розміром 1/2 деко) покласти шматочки імбиру, яблучка, вилити вино. У центр помістити качку.

Фарширована качка Навколо розмістити крупно порізану картоплю.

Облити качку половиною апельсинового соусу, щільно накрити тарілку фольгою і готувати близько 1,5 години, періодично поливаючи соусом, що залишився кожні 20 хв.

Фарширована качка Готову качку звільнити від ниток і зубочисток. Нарізати шматочками.

Рецепт Бисквита В Мультиварке - салати з серцем. Сенсационный Термомикс ТМ5.

Кулинарные блюда для худеющих - лучшие блюда для фуршета. Блюда для фуршета.

http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы

ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter