Фарширована качка
- Качка 2.6 кг
- Свинина 400 г
- Яблуко (зелене, Антонівка) 4 шт.
- Мед 7 ст.л.
- Часник 5 зуб.
- Карі 2 ч.л.
- Борошно 1.5 скл.
- Молоко (вода, кефір)
- Цукор
- Сіль
- Перець
Вийняти із пташки кістки.
Натерти зсередини пташку сумішшю із давленого (дрібно різаного) часнику, солі і перцю. Зовні натерти тільки сіллю і перцем, інакше горіти буде.
Намазати качку медом.
Нарізати яблука і свинину. М'ясо можна прокрутити. Яблука змішати з медом і карі, свинину - посолити і поперчити.
Зробити тісто для млинців з борошна і випекти млинці.
Скрутити млинці у трубочки, окремо свинину та яблука. Далі - начинити пташку.
Зашити і ще раз намазати медом, сіллю і перцем. Із залишеної начинки зробити подушку для пташки, перш ніж покласти її у жаровню.
Закутати фольгою - і в духовку. Через півгодини-сорок хвилин можна знімати фольгу. Ще раз намазати медом і поставити назад, для рум'янцю.
Торты на заказ. Вкусно и недорого - вкусные торты на день рождения рецепты. Квест на день рождения.
Рецепты новогодних блюд морепродукт. Праздничные новогодние рецепты блюд.
Кулинарный сайт ирины крутовой здесь
Кулинарные рецепты на любой вкус - кулинария блюда из печени. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Рецепт приготовления плова со свининой http://recepti.biz.ua
Рецепты на праздничный стол - рецепт торта медовик. Как приготовить вкусный шашлык.
ЗдесьУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter