Фарширована качка

ДРУГІ СТРАВИ
1350 Фарширована качка
Фото - Фарширована качка
інгредієнти:
  • Качка 2.6 кг
  • Свинина 400 г
  • Яблуко (зелене, Антонівка) 4 шт.
  • Мед 7 ст.л.
  • Часник 5 зуб.
  • Карі 2 ч.л.
  • Борошно 1.5 скл.
  • Молоко (вода, кефір)
  • Цукор
  • Сіль
  • Перець

Фарширована качка інгредієнти Вийняти із пташки кістки.

Фарширована качка Натерти зсередини пташку сумішшю із давленого (дрібно різаного) часнику, солі і перцю. Зовні натерти тільки сіллю і перцем, інакше горіти буде.

фото Фарширована качка Намазати качку медом.

Нарізати яблука і свинину. М'ясо можна прокрутити. Яблука змішати з медом і карі, свинину - посолити і поперчити.

Фарширована качка Качка Зробити тісто для млинців з борошна і випекти млинці.

Фарширована качка Свинина Скрутити млинці у трубочки, окремо свинину та яблука. Далі - начинити пташку.

Фарширована качка Яблука Зашити і ще раз намазати медом, сіллю і перцем. Із залишеної начинки зробити подушку для пташки, перш ніж покласти її у жаровню.

Фарширована качка Мед Закутати фольгою - і в духовку. Через півгодини-сорок хвилин можна знімати фольгу. Ще раз намазати медом і поставити назад, для рум'янцю.

Фарширована качка Часник

Торты на заказ. Вкусно и недорого - вкусные торты на день рождения рецепты. Квест на день рождения.

Рецепты новогодних блюд морепродукт. Праздничные новогодние рецепты блюд.

Кулинарный сайт ирины крутовой здесь

Кулинарные рецепты на любой вкус - кулинария блюда из печени. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

Рецепт приготовления плова со свининой http://recepti.biz.ua

Рецепты на праздничный стол - рецепт торта медовик. Как приготовить вкусный шашлык.

ЗдесьУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter