Фарширована індичка
- Індичка 5 кг
- Сухарі 500 г
- Масло вершкове 200 г
- Майoнез 1 пач.
- Гірчиця 100 г
- Базилік (сушений) 20 г
- Кріп (сушений) 20 г
- Приправа (універсальна, Вегета)
Суміш для фарширування: сухарі, 100 г розтопленого вершкового масла, 10 г кропу сушеного, 10 г базиліка і Вегета - все перемішати.
Нафарширувати індичку.
Суміш, щоб обмазати індичку: гірчиця, майонез, розтоплене вершкове масло, що залишилося, базилік, сухий кріп і Вегета - все перемішати.
Усією сумішшю обмазати індичку.
Можна запікати в рукаві.
Можна просто поставити в духовку при температурі 180-200 градусів.
Запікати до готовності.
www.recepti.biz.ua дайте пожалуйста рецепт первого блюда
http://recepti.biz.uaРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina - первые блюда рецепт с фото. Блюда с рецептами.
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепт вкусной домашней колбасы. Как приготовить вкусный шашлык.
ЗдесьПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter