Фарширована грудка "Човник"
- Грудка куряча 3 шт.
- Часник 6 зуб.
- Спеції (сіль, перець)
- Сік лимона 2 ст.л.
- Олія соняшникова 4 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Петрушка 50 г
- Яйце 3 шт.
- Сир 100 г
Розрізати на пластини грудку і відбити молоточком.
Почистити часник.
У тарілочці змішати подрібнений часник, сіль, перець, сік лимона і 2-4 ст. л. соняшникової олії. Перемішати ретельно.
Цією сумішшю змастити кожну пластину курячої грудки.
Помити і очистити цибулю з морквою.
Дрібно нарізати цибулю і натерти на дрібній тертці моркву.
Обсмажити на невеликому вогні.
Помити та нарізати петрушку.
Змішати петрушку із цибулею та морквою.
Туди ж натерти на дрібній тертці яйця і сир.
Посолити суміш трохи і перемішати.
На кожен відбитий пласт грудки викласти трохи суміші і накрити ще одним шаром грудки. Потім обгорнути все обережно ниткою.
Обсмажити отримані "човники" із обох сторін на олії на невеликому вогні. Викласти у ємність для подальшої відправки у духовку (180 градусів).
Через хвилин 20 дістати.
Рецепты салатов: салати та закуски. Вкусные и простые закуски.
http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Великий пост в Православии - рецепты в пост. Вкусные постные блюда.
Салат с жареными грибами и сыромМясных, фруктовых и экзотических салатов
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Рецепт столичный кекс. Кулинарные рецепты кекс столичный.
www.recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
рецепты салатов из ассорти морепродуктов
recepti.biz Растительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Майонез домашнийРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter