Фарширована горбуша
- Горбуша 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Печериці 4 шт.
- Часник 3 зуб.
- Сік лимонний 0.5 шт.
- Майонез 4 ст.л.
- Сир 100 г
- Приправа (для риби)
- Сіль
Горбушу випатрати, витягнути зябра, промити, зробити надрізи на боках, збризнути соком лимона, залишити на кілька хвилин.
Майонез змішати із сіллю, приправою для риби і видавленим часником.
Горбушу ретельно змастити майонезною сумішшю зовні і всередині, відкласти хвилин на 30 помаринувати.
Гриби порізати, обсмажити декілька хвилин.
Цибулю порізати дрібними кубиками.
Сир натерти на тертці.
Гриби, цибулю, сир перемішати, посолити, поперчити.
Щільно набити начинку в рибу.
Загорнути рибу у фольгу і в духовку на 1 годину.
Хвилин за 15 відкрити фольгу, щоб рибка підрум'янилася.
Рецепт царской пасхи www.recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты праздничных закусок с фото. Мультиварка Philips.
Торт В Мультиварке Рецепты: торт воздушный сникерс рецепт с фото. Слипоны, сникерсы, оптовые цены.
Салат мимоза калорийность. Способ приготовления салата мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter