Фарширована червона риба
- Риба (червона) 3 кг
- Філе білої риби (жирне) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Горіхи волоські (мигдаль) 1 скл.
- Зелень (кріп і петрушка) 3 ст.л.
- Спеції (для риби з лимоном, мускатний горіх) 1 ст.л.
- Вершки (жирні 36-40%) 0.5 скл.
- Масло вершкове 150 г
Очистити добре тушку від луски і промити.
Гострим ножем підрізати біля голови шкіру і обережно зняти панчохою, підрізаючи ножем біля плавників, і відрубати хребет біля хвоста. Шкіра зніметься разом із хвостом.
М'ясо відокремити від кісток і разом із білим філе порубати ножем.
Додати спеції, сіль, зелень, жовтки, подрібнену цибулю, збиті у міцну піну білки, збиті вершки, вершкове масло і подрібнені горіхи, все перемішати.
(Якщо маса рідка - додати ложку манки або крохмалю).
Масою заповнити тушку і зашити товстою ниткою черевце.
На фольгу, змащену вершковим маслом, покласти шар цибулі порізаної товстими кільцями.
На цибулю покласти рибу і добре змастити сметаною.
Фольгу з’єднати в подвійний шов і поставити на 40 хв у розігріту духовку.
Потім розгорнути фольгу, посипати сиром і запікати в духовці ще 10-15 хвилин до золотистого кольору.
На гарнір навколо риби укласти гірками будь-які овочі (запечені і сирі).
Рецепты Для Мультиварки - рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Вкусные рецепты просто.
Лазанья из мацы - арахисовое масло рецепт с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата вкуснятина.
Домашний йогурт Лактина - как в домашних условиях приготовить йогурт.
Рецепты новогодних блюдКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты Для Мультиварки: рецепты едим дома с юлией высоцкой. Классические и авторские рецепты.
Рецепт торта медовик здесь
Рецепт домашнего майонезПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter