Фарфалле із сьомгою під сирним соусом
- Сьомга (форель, кижуч) 3 шт.
- Макаронні вироби ("Фарфалле") 1 упак.
- Вершки 200 г
- Сметана 2 ст.л.
- Сир твердий ("Дор Блю") 100 г
- Олія рослинна
- Оцет (суміш столового і яблучного) 1 ст.л.
- Вода 1 скл.
- Сік лимона
- Зелень 1 пуч.
- Цукор
- Перець чорний (мелений)
- Масло вершкове
Змішати всі компоненти для маринаду.
Стейки сьомги або форелі очистити від шкіри і кісточок і покласти в маринад хвилин на 20-30. Потім нарізати середніми шматочками.
Відварити фарфалле. Злити воду і заправити вершковим маслом.
Сковороду змастити невеликою кількістю олії. Налити вершки, покласти сметану, розмішати і підігріти. Приправити сіллю і перцем. Коли вершки почнуть закипати, покласти шматочки сьомги. Накрити кришкою і тушкувати, помішуючи, на середньому вогні до готовності сьомги.
Сир дор-блю нарізати кубиками (трохи залишити для прикраси) і разом із тертим сиром додати до сьомги.
Перемішати і готувати, доки сири повністю не розплавляться.
Фарфалле розкласти по тарілках. Зверху викласти сьомгу, полити соусом і посипати кубиками сиру.
Салат з селери морквиУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Читайте на
Как приготовить летний салат - салат невеста рецепт.
Салаты с фетойПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты. Рецепт салата из морепродуктов.
Психолог лариса ренар возраст википедияДобровольная система сертификации, сертификация психологов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter