Фарфалле із сьомгою під сирним соусом

ДРУГІ СТРАВИ
590 Фарфалле із сьомгою під сирним соусом
Фото - Фарфалле із сьомгою під сирним соусом
інгредієнти:
  • Сьомга (форель, кижуч) 3 шт.
  • Макаронні вироби ("Фарфалле") 1 упак.
  • Вершки 200 г
  • Сметана 2 ст.л.
  • Сир твердий ("Дор Блю") 100 г
  • Олія рослинна
  • Оцет (суміш столового і яблучного) 1 ст.л.
  • Вода 1 скл.
  • Сік лимона
  • Зелень 1 пуч.
  • Цукор
  • Перець чорний (мелений)
  • Масло вершкове

Змішати всі компоненти для маринаду.

Стейки сьомги або форелі очистити від шкіри і кісточок і покласти в маринад хвилин на 20-30. Потім нарізати середніми шматочками.

Відварити фарфалле. Злити воду і заправити вершковим маслом.

Сковороду змастити невеликою кількістю олії. Налити вершки, покласти сметану, розмішати і підігріти. Приправити сіллю і перцем. Коли вершки почнуть закипати, покласти шматочки сьомги. Накрити кришкою і тушкувати, помішуючи, на середньому вогні до готовності сьомги.

Сир дор-блю нарізати кубиками (трохи залишити для прикраси) і разом із тертим сиром додати до сьомги.

Перемішати і готувати, доки сири повністю не розплавляться.

Фарфалле розкласти по тарілках. Зверху викласти сьомгу, полити соусом і посипати кубиками сиру.

 

Салат з селери морквиУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Читайте на

Как приготовить летний салат - салат невеста рецепт.

Салаты с фетойПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно

Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты. Рецепт салата из морепродуктов.

Психолог лариса ренар возраст википедияДобровольная система сертификации, сертификация психологов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter