Фальшивий плов
- М´ясо (сосиска, свинина, курка, тушонка)
- Рис (жасминовий, довгозернистий) 1 скл.
- Вода 2 скл.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
На розігріту сковороду налити олії 2-3 ст. л.
Натерти морквину, дрібно нашаткувати цибулю, злегка обсмажити.
Потім додати м'ясо.
Трохи протушкувати з морквою та цибулею, помішуючи (5 хв).
Засипати 1 склянку рису і 2 склянки води, посолити, не перемішувати.
Накрити кришкою, зробити середній вогонь, тушкувати 25 хвилин.
Через 25 хвилин відкрити кришку, перемішати страву, видавити зубчик часнику, ще раз обережно перемішати.
http://recepti.biz.uaКулинарные блоги. Возможность добавлять свои рецепты, новости и статьи
Залы для мероприятий до 1000 чел - лучшие блюда для фуршета. Кулинарные блюда для худеющих.
Готовим со вкусом: французские салаты рецепты с фото.
Черничное варенье калорийностьРецепты варенья. Производство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов
Перепела жареные с розмариномперепела жареные
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter