"Фальшиве порося"
- Картопля 1 кг
- Масло 50 г
- Сметана 50 г
- Борошно 0.5 скл.
- Білок 1 шт.
- М´ясо (яловичина) 400 г
- Гриби 400 г
- Цибуля 1 шт.
- Жовток 1 шт.
Зварити очищену і промиту картоплю.
Потовкти, додати масло, сіль, розбавити сметаною (можна молоком).
Додати 1 сирий яєчний білок і борошно - стільки, щоб тісто не прилипало до рук, і його можна було ліпити.
Начинка.
М'ясо (м'якоть) нарізати маленькими шматочками, посолити, поперчити і обсмажити на сковороді, а краще в жаровні.
М'ясо залити 2 склянками окропу, закрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні десь годину.
Гриби і цибулю порізати невеликими кубиками.
Обсмажити гриби з цибулею.
Невелику частину картопляного пюре тонким шаром розкласти на кришку жаровні або деко, змащене олією.
Викласти зверху всю м'ясну і грибну начинки у вигляді подовженої гірки. Зверху покрити пюре, що залишилося і з нього виліпити тушку порося: подовжити мордочку, закінчити її п'ятаком, зробити вуха, округлий живіт, зробити 4 ніжки. Очі - горошки перцю. Для хвостика треба скачати тонкий рулик.
За допомогою виделки і ножа зробити вії, поглиблення у потрібних місцях, складочки на тушці і т. д.
Зверху тушку змастити збитим жовтком і поставити у гарячу духовку хвилин на 15-20, тільки щоб трохи зарум'янився, адже начинка всередині вся готова.
Відразу не розрізати, нехай трохи охолоне, інакше ніжне тісто може розвалитися.
Рецепт лаваш на грилеРецепты и советы
recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Что подарить коллеге на Рождество: рецепты блюда на рождество. Книга Рецептов Для Мультиварки.
recepti.biz.ua рецепт салата из морепродуктов
Купить наши продукты онлайн: как правильно приготовить соус бешамель. Как правильно приготовить.
Домашний майонез рецепт поваренокРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter