"Фальшива риба"
- Яловичина 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 1 зуб.
- Картопля 1 кг
- Яйце 1 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Яловичину нарізати шматочками. Цибулю і часник дрібно нарізати.
Залити водою і тушкувати до готовності. Додати сіль, перець та інші приправи.
Картоплю та цибулину натерти на дрібній тертці. Додати яйце, борошно. Посолити. На сковороді посмажити деруни.
У каструлю покласти шар тушкованого м'яса. На нього шар дерунів і т. д. Все залити соусом, у якому тушкувалося м'ясо. Тушкувати 15 хвилин.
recepti.biz.ua Салат с капустой брокколи и луком
Рецепт торта Киевский. Рецепт и история Киевского торта.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - французские десерты рецепты. Мультиварка Philips.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты пасхи. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Рецепт салата с бурякомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Салат из морепродуктов рецепт. Рецепты морепродукты салаты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter