"Фалафель"
- Нут 0.5 кг
- Хліб (чорний) 60 г
- Часник 5 зуб.
- Петрушка 1 пуч.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кунжут 1 ст.л.
- Паприка (червона) 1 ч.л.
- Сода 1 ч.л.
- Сіль
- Перець
- Зира
Нут треба замочити на ніч, потім воду злити.
Хліб намочити і віджати.
Пропустити через м'ясорубку нут, хліб, зелень, часник, кунжут.
Додати зіру, паприку, сіль і перець.
Добре перемішати. Дати постояти півгодини.
Потім додати соду.
Руками зліпити кульки з волоський горіх і злегка приплюснути їх.
Розігріти олію і смажити до золотисто-коричневого кольору.
Потім вийняти фалафель шумівкою.
Викласти на паперовий рушник.
Покласти на тарілку 5-6 кульок.
На гарнір додати смажену картоплю.
Свіжі та солоні овочі, салат.
www.recepti.biz.ua все что нужно знать о правильном питании и диетических рецептах
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты рождество.
Поможем выйти замуж в Германию - тайская кухня рецепты салатов. Рецепты салатов на любой вкус.
Как приготовить пирог: как приготовить пирог из тыквы. Торт В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter