"Фалафель"

ДРУГІ СТРАВИ
651 "Фалафель"
Фото -
інгредієнти:
  • Нут 0.5 кг
  • Хліб (чорний) 60 г
  • Часник 5 зуб.
  • Петрушка 1 пуч.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Кунжут 1 ст.л.
  • Паприка (червона) 1 ч.л.
  • Сода 1 ч.л.
  • Сіль
  • Перець
  • Зира

Нут треба замочити на ніч, потім воду злити.

 

Хліб намочити і віджати.

фото Пропустити через м'ясорубку нут, хліб, зелень, часник, кунжут.

Додати зіру, паприку, сіль і перець.

Добре перемішати. Дати постояти півгодини.

Потім додати соду.

Руками зліпити кульки з волоський горіх і злегка приплюснути їх.

 

 

Розігріти олію і смажити до золотисто-коричневого кольору.

 

Потім вийняти фалафель шумівкою.

Викласти на паперовий рушник.

Покласти на тарілку 5-6 кульок.

На гарнір додати смажену картоплю.

Свіжі та солоні овочі, салат.

 

 

 

 

 

www.recepti.biz.ua все что нужно знать о правильном питании и диетических рецептах

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты рождество.

Поможем выйти замуж в Германию - тайская кухня рецепты салатов. Рецепты салатов на любой вкус.

Как приготовить пирог: как приготовить пирог из тыквы. Торт В Мультиварке Рецепты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter