Фалафель
- Нут (хомос) 2 скл.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 2 зуб.
- Кмин 0.5 ч.л.
- Кінза
- Сіль
- Сода 0.3 ч.л.
- Перець болгарський
- Лаваш
- Помідор
- Огірок
- Зелень
Горох замочити години на три, але ще краще на ніч.
Воду злити. Пропустити через м'ясорубку 1-2 рази (можна подрібнити в блендері). Виходить маса, схожа на дрібну крупу.
Дрібно нарізати цибулю.
Додати сіль, соду, спеції і ретельно перемішати. Фарш не повинен бути більш сухим або вологим.
Зліпити котлети розміром з волоський горіх і злегка сплющити їх.
Розігріти олію й покласти фалафелі. Вони повинні вільно плавати в олії. Обсмажити з двох сторін близько 5-7 хвилин. Не перегрівати олію, а то при закладці фалафель вони швидко зарум'яняться, а всередині не пропечуться.
Готові фалафелі повинні бути красивого золотисто-коричневого кольору.
Подавати з помідорами, огірками (свіжими або солоними), капустою - дрібно нарізаною, м'ятою, петрушкою та іншою зеленню.
На лаваш викласти фалафель, помідори, огірки, капусту, зелень і загорнути.
Банош рецептКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Як варити уху з риби рецептяк варити уху
Салати з рибою та морепродуктамисалати з рибою
Варенье из арбуза - черничное варенье. Варенье в магазине Утконос.
Закупка-продажа сельхозпродукции: салаты рецепты с фото.
recepti.biz.ua рецепты приготовления блюд с грибами в микроволновке
Рецепт праздничных блюдКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет. База рецептов
Мультиварка Philips: новые рецепты тортов с фото. Торт В Мультиварке Рецепты.
Рецепты приготовления блюд: приготовление блюд на электрогриле. Наборы для барбекю и гриля.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter