Фахитас
- Філе куряче 2 шт.
- Перець болгарський (червоний, жовтий, зелений)
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Базилік (сушений)
- Орегано (сушений)
- Часник (сушений)
- Перець Кайєн (мелений)
- Сіль
- Сметана
- Корж (тортилья або лаваш)
- Пармезан
- Олія рослинна
Нарізати соломкою перець і цибулю півкільцями. Перемішати і посипати сіллю, базиліком, орегано, часником і перцем.
Далі нарізати соломкою курку.
На розпечену сковороду вилити трохи олії і обсмажити курку.
Смажити з двох сторін не до повної готовності (приблизно хвилин 5).
Потім висипати суміш перцю з цибулею і смажити-тушкувати, постійно помішуючи.
Кришкою не накривати.
Коли перець буде готовий, страва готова.
Корж (лаваш) змастити сметаною, додати сир, начинку.
Загорнути.
Рецепты Приготовления - рецепты приготовления мясных салатов. Готовим со вкусом.
Потрясающе вкусный салат: салат белочка рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Набор для приготовления канапе купить. Рецепты приготовления канапе.
Мультиварка Philips: французские салаты рецепты.
Подкиньте рецепт салата с морепродуктами. Рецепт салата из морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter