Еспаньйола
- Філе куряче 0.5 кг
- Помідор 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Сир твердий 100 г
Філе курки обробити на порційні шматочки, обмазати дрібно рубаним часником, змішаним із сіллю. Залишити на 15-20 хвилин.
На сковорідці обсмажити м'ясо із двох сторін до золотистого кольору.
Потім викласти на деко обсмажене м'ясо.
На сковороді обсмажити нарізані дрібними шматочками цибулю і помідори. Покласти зверху м'яса і поставити у духовку на 25 хвилин при 180 градусах.
Потім посипати дрібно натертим сиром, змішаним із дрібно порізаною зеленню, і знову в духовку хвилин на 5.
На гарнір картопляне пюре із солоними огірками.
РИБы алюминиевые HIGHFIELD: риба смажена фото. Лодки РИБ SKYLARK от ТехСудПром.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Салаты с фотоКапуста: как сажать, как ухаживать, вредители капусты, фото сортов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter