"Ескімо на паличці"

ДРУГІ СТРАВИ
866 "Ескімо на паличці"
Фото -
інгредієнти:
  • Ескалоп (свинячий) 4 шт.
  • Фарш м´ясний 300 г
  • Гриби 100 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Яйце 1 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Сіль
  • Приправа (для фаршу і для свинини)
  • Перець чорний

Порційні шматки свинини (відбивні або котлети) покласти у поліетиленовий пакет і добре відбити. Посипати приправою для свинини, сіллю і перцем.

Цибулю дрібно нарізати і обсмажити. У фарш додати половину цибулі, жовток, подрібнений часник, сіль, перець і спеції для фаршу. Добре перемішати і розкласти на відбивних.

фото Посипати дрібно нарізаною зеленню.

Гриби дрібно нарізати, обсмажити і змішати з другою половиною цибулі. Викласти на відбивні.

Палички для морозива треба заздалегідь замочити у холодній воді на 2 години. Намоклі палички покласти на край відбивних.

Згорнути відбивні в рулети.

Покласти рулети на фольгу і загорнути, надаючи форму ескімо. Паличка повинна залишитися зовні. Дуже ретельно треба защипати фольгу у палички, щоб при запіканні не витікав сік. Покласти рулети на деко швом вгору і запекти в духовці (200 градусів) до готовності (хвилин 40), у середині запікання температуру трохи знизити.

Подавати у фользі із картопляним пюре або овочами. 

 

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт кофе гляссе. Простые рецепты блюд.

Готовим со вкусом: приготовление пасты в мультиварке.

Салат из микса морепродуктовМясных, фруктовых и экзотических салатов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter