"Ескімо на паличці"
- Ескалоп (свинячий) 4 шт.
- Фарш м´ясний 300 г
- Гриби 100 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яйце 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Сіль
- Приправа (для фаршу і для свинини)
- Перець чорний
Порційні шматки свинини (відбивні або котлети) покласти у поліетиленовий пакет і добре відбити. Посипати приправою для свинини, сіллю і перцем.
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити. У фарш додати половину цибулі, жовток, подрібнений часник, сіль, перець і спеції для фаршу. Добре перемішати і розкласти на відбивних.
Посипати дрібно нарізаною зеленню.
Гриби дрібно нарізати, обсмажити і змішати з другою половиною цибулі. Викласти на відбивні.
Палички для морозива треба заздалегідь замочити у холодній воді на 2 години. Намоклі палички покласти на край відбивних.
Згорнути відбивні в рулети.
Покласти рулети на фольгу і загорнути, надаючи форму ескімо. Паличка повинна залишитися зовні. Дуже ретельно треба защипати фольгу у палички, щоб при запіканні не витікав сік. Покласти рулети на деко швом вгору і запекти в духовці (200 градусів) до готовності (хвилин 40), у середині запікання температуру трохи знизити.
Подавати у фользі із картопляним пюре або овочами.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт кофе гляссе. Простые рецепты блюд.
Готовим со вкусом: приготовление пасты в мультиварке.
Салат из микса морепродуктовМясных, фруктовых и экзотических салатов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter