Ескалопи з індички

ДРУГІ СТРАВИ
809 Ескалопи з індички
Фото - Ескалопи з індички
інгредієнти:
  • Лимон 1 шт.
  • Петрушка 1 пуч.
  • Індичка (грудка)
  • Олія рослинна 5 ст.л.
  • Масло вершкове 50 г
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Спеції (для курки)

Ескалопи з індички інгредієнти Грудку індички порізати на шматки завтовшки 1-1,5 см. Кожен шматочок обережно відбити, посолити, поперчити.

Ескалопи з індички На сковороду вилити олію, додати вершкове масло і нагріти. У киплячій олії обсмажити м'ясо індички по 30 секунд із кожної сторони до утворення рум'яної скоринки.

фото Ескалоп з індички М'ясо потрібно тільки підрум'янити, вогонь повинен бути помірним, щоб спеції та олія не згоріли.

Ескалопи з індички Лимон У каструлю вилити 0,5 склянки окропу і олію зі спеціями зі сковороди, у якій смажилися ескалопи. Додати сік половини лимона, порізану зелень петрушки. Покласти обсмажені шматочки в отриманий соус і тушкувати по 30 секунд з кожної сторони.

Ескалопи з індички Петрушка Подавати, прикрасивши лимонними часточками, зеленню. Полити підливою. Гарніром може бути листя салату, овочі. Можна на кожен шматочок покласти сир і прогріти в мікрохвильовці.

 

Мясные салаты рецептыКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепт торт медовик мишка тут

Приготовление блюд из яиц рефератБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter