Ескалопи з індички
- Лимон 1 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Індичка (грудка)
- Олія рослинна 5 ст.л.
- Масло вершкове 50 г
- Сіль
- Перець чорний
- Спеції (для курки)
Грудку індички порізати на шматки завтовшки 1-1,5 см. Кожен шматочок обережно відбити, посолити, поперчити.
На сковороду вилити олію, додати вершкове масло і нагріти. У киплячій олії обсмажити м'ясо індички по 30 секунд із кожної сторони до утворення рум'яної скоринки.
М'ясо потрібно тільки підрум'янити, вогонь повинен бути помірним, щоб спеції та олія не згоріли.
У каструлю вилити 0,5 склянки окропу і олію зі спеціями зі сковороди, у якій смажилися ескалопи. Додати сік половини лимона, порізану зелень петрушки. Покласти обсмажені шматочки в отриманий соус і тушкувати по 30 секунд з кожної сторони.
Подавати, прикрасивши лимонними часточками, зеленню. Полити підливою. Гарніром може бути листя салату, овочі. Можна на кожен шматочок покласти сир і прогріти в мікрохвильовці.
Мясные салаты рецептыКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт торт медовик мишка тут
Приготовление блюд из яиц рефератБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter