Ескалопи у вершковому маринаді
- Ескалоп свинячий 2 шт.
- Вершки (жирні) 50 мл
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Сіль
- Спеції (прованські трави, суміш перців, коріандр)
Свинячі котлети ретельно витерти паперовим рушником, натерти сіллю і спеціями, додати лимонний сік, дати постояти 2-3 хвилини і залити вершками.
Дати настоятися хвилин 30-40.
Викласти на розпечену сковороду.
Обсмажувати з обох сторін, повертаючи шматки м'яса на 90 градусів, щоб утворилася сіточка.
Кулинарные рецепты от Tramontina - кекс з яблуками рецепт.
Рецепт салата з язикомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
рецепты праздничных блюд с фотографиями
Очень вкусные рецепты борща - рецепт борщ с буряком. Рецепты супов и бульонов с фото.
Мультиварка Philips: рецепты салатов с языком с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Секреты приготовления узбекского плова. ферганский плов скачать http://recepti.biz.ua
Мультиварка Philips - рецепты пляцков с фото.
Закваски для йогурта Yogurton - приготовление йогурта в термосе.
Кулинарные рецепты от Tramontina: чанахи рецепт.
Праздничные рецепты: рецепт крем заварной. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter