Ескалопи у вершково-часниковому маринаді
- Ескалоп (свинячий) 2 шт.
- Гірчиця 0.5 ч.л.
- Вершки 3 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Спеції (прованські трави, суміш перців, насіння коріандру, паприка)
- Соєвий соус 1 ч.л.
Ескалопи витерти насухо (паперовими рушниками).
Змішати соєвий соус із гірчицею. Отриманою сумішшю натерти ескалопи, дати полежати 10-15 хвилин.
Часник пропустити через прес і залити вершками, додати спеції. Ретельно перемішати і сумішшю залити ескалопи.
Дати постояти ще хвилин 10-15.
Обсмажувати на сковороді з кожного боку по 3-4 хвилини.
Якщо ескалопи дуже товсті, можна долити на сковороду трохи води і протушкувати під кришкою або відправити у мікрохвильовку на пару хвилин, попередньо закривши кришкою.
http://recepti.biz.uaРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Диета: рецепты для похудения - салати з язика з фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Кулинария французская кухня рецепты скачать http://recepti.biz.ua
Рецепты Приготовления: салат с морепродуктами рецепт.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салаты. Косметика своими руками.
Блюда на любой вкус - праздничные первые блюда. Как приготовить вкусный шашлык.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт домашний майонез.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter