Ескалопи у вершково-часниковому маринаді

ДРУГІ СТРАВИ
654 Ескалопи у вершково-часниковому маринаді
Фото - Ескалопи у вершково-часниковому маринаді
інгредієнти:
  • Ескалоп (свинячий) 2 шт.
  • Гірчиця 0.5 ч.л.
  • Вершки 3 ст.л.
  • Часник 1 зуб.
  • Спеції (прованські трави, суміш перців, насіння коріандру, паприка)
  • Соєвий соус 1 ч.л.

Ескалопи у вершково-часниковому маринаді інгредієнти Ескалопи витерти насухо (паперовими рушниками).

Змішати соєвий соус із гірчицею. Отриманою сумішшю натерти ескалопи, дати полежати 10-15 хвилин.

Часник пропустити через прес і залити вершками, додати спеції. Ретельно перемішати і сумішшю залити ескалопи.

Дати постояти ще хвилин 10-15.

Ескалопи у вершково-часниковому маринаді Обсмажувати на сковороді з кожного боку по 3-4 хвилини.

фото Ескалоп у вершково-часниковому маринаді Якщо ескалопи дуже товсті, можна долити на сковороду трохи води і протушкувати під кришкою або відправити у мікрохвильовку на пару хвилин, попередньо закривши кришкою.

http://recepti.biz.uaРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Диета: рецепты для похудения - салати з язика з фото. Как приготовить вкусный шашлык.

Кулинария французская кухня рецепты скачать http://recepti.biz.ua

Рецепты Приготовления: салат с морепродуктами рецепт.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салаты. Косметика своими руками.

Блюда на любой вкус - праздничные первые блюда. Как приготовить вкусный шашлык.

Поможем выйти замуж в Германию: рецепт домашний майонез.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter