Ескалопи у пряному маринаді
	
					862				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Свинина (ескалоп) 4 шт.
- Оцет (бальзамічний) 1 ч.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Паприка солодка червона 1 ч.л.
- Приправа (Прованські трави)
- Перець (суміш)
 Замаринувати м'ясо у суміші оцту, соусу і прянощів.
 Замаринувати м'ясо у суміші оцту, соусу і прянощів.
Залишити на 1 годину.
 На розпечену сковороду викласти м'ясо.
 На розпечену сковороду викласти м'ясо.
 Обсмажувати із кожного боку по 2-3 хвилини.
 Обсмажувати із кожного боку по 2-3 хвилини.
 Для отримання сіточки м'ясо повернути на 90 градусів.
 Для отримання сіточки м'ясо повернути на 90 градусів.
 
 
Салат с жареными грибами и кукурузой рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
Соус из хрена к мясуСоусы и приправы на основе сои, информация о составе
Подкиньте рецепт салата с морепродуктамиРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі		
	
