Ескалопи у пряному маринаді
738
інгредієнти:
- Свинина (ескалоп) 4 шт.
- Оцет (бальзамічний) 1 ч.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Паприка солодка червона 1 ч.л.
- Приправа (Прованські трави)
- Перець (суміш)
Замаринувати м'ясо у суміші оцту, соусу і прянощів.
Залишити на 1 годину.
На розпечену сковороду викласти м'ясо.
Обсмажувати із кожного боку по 2-3 хвилини.
Для отримання сіточки м'ясо повернути на 90 градусів.
Салат с жареными грибами и кукурузой рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
Соус из хрена к мясуСоусы и приправы на основе сои, информация о составе
Подкиньте рецепт салата с морепродуктамиРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі