Ескалопи "Смачні"
625
інгредієнти:
- Свинина 400 г
- Олія оливкова
- Сіль
- Приправа
Свинину розрізати на порційні шматки.
Зробити легкі надрізи сіточкою по поверхні шматка із обох сторін.
Кожен шматок полити оливковою олією і руками ретельно втерти її у м'ясо.
Посипати спеціями. Не солити.
Дати м'ясу трохи постояти.
Нагріти сковороду і посипати її сіллю.
Олію не додавати.
Викласти м’ясо і смажити із кожного боку по 3-5 хвилин в залежності від товщини шматка.
При подачі на стіл злегка збризнути м'ясо лимонним соком, гарнірувати овочами і зеленню.
Рецепты Приготовления - салаты с перепелиными яйцами рецепты.
Рецепты новогодних блюд 2017 от шеф повараРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Торты без выпечки рецепты. Как сэкономить время при выпечке торта.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі