Ескалоп із томатним соусом та часником
- Свинина (м´якоть) 1 кг
- Гриби (печериці) 300 г
- Масло вершкове 100 г
- Часник 3 зуб.
- Хліб (пшеничний)
- Томатна паста 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Зелень петрушки
- Розмарин
- Помідор 3 шт.
- Бульйон 1 скл.
- Ківі 1 шт.
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
М'ясо свинини нарізати по одному шматку на порцію. Відбити, надрізати сухожилля, посипати сіллю, перцем і розмарином. Змастити подрібненим ківі. Смажити ескалоп на розігрітій із жиром сковороді до готовності.
Для соусу у посудину, де смажився ескалоп, додати борошно, дрібно порізану цибулину, влити бульйон, додати томатну пасту. Прокип'ятити, додати нарізаний часник, і прогріти пару хвилин.
Помідори нарізати кружечками і обсмажити. Гриби нарізати пластинками - підсмажити на вершковому маслі.
На тарілку покласти підсмажений на вершковому маслі, крутон, на нього - смажений ескалоп, полити томатним соусом, зверху покласти смажені скибочки помідорів, гриби і оформити зеленню та картоплею фрі.
Рецепты салатов на любой вкус - салати з курячого мяса. Поилки для домашней птицы.
Вкусные рецепты с фото - рецепти торти з фото. Рецепт печеночного торта.
Крем для торта - недорогой крем для торта. Подарочный торт.
Как приготовить шашлык из куриного сердца. Шашлык из куриных сердец.
Как приготовить летний салат: салат гурман рецепт фото.
Рецепт Кекса В Мультиварке: пирог со шпинатом. Вкусные рецепты для похудения.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter