Ескалоп із томатним соусом та часником

ДРУГІ СТРАВИ
626 Ескалоп із томатним соусом та часником
Фото - Ескалоп із томатним соусом та часником
інгредієнти:
  • Свинина (м´якоть) 1 кг
  • Гриби (печериці) 300 г
  • Масло вершкове 100 г
  • Часник 3 зуб.
  • Хліб (пшеничний)
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Зелень петрушки
  • Розмарин
  • Помідор 3 шт.
  • Бульйон 1 скл.
  • Ківі 1 шт.
  • Борошно пшеничне 1 ст.л.

Ескалоп з томатним соусом і часником інгредієнти М'ясо свинини нарізати по одному шматку на порцію. Відбити, надрізати сухожилля, посипати сіллю, перцем і розмарином. Змастити подрібненим ківі. Смажити ескалоп на розігрітій із жиром сковороді до готовності.

Для соусу у посудину, де смажився ескалоп, додати борошно, дрібно порізану цибулину, влити бульйон, додати томатну пасту. Прокип'ятити, додати нарізаний часник, і прогріти пару хвилин.

Помідори нарізати кружечками і обсмажити. Гриби нарізати пластинками - підсмажити на вершковому маслі.

На тарілку покласти підсмажений на вершковому маслі, крутон, на нього - смажений ескалоп, полити томатним соусом, зверху покласти смажені скибочки помідорів, гриби і оформити зеленню та картоплею фрі.

Ескалоп з томатним соусом і часником

Рецепты салатов на любой вкус - салати з курячого мяса. Поилки для домашней птицы.

Вкусные рецепты с фото - рецепти торти з фото. Рецепт печеночного торта.

Крем для торта - недорогой крем для торта. Подарочный торт.

Как приготовить шашлык из куриного сердца. Шашлык из куриных сердец.

Как приготовить летний салат: салат гурман рецепт фото.

Рецепт Кекса В Мультиварке: пирог со шпинатом. Вкусные рецепты для похудения.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter