Ескалоп із печерицями
- Гриби печериці 200 г
- Свинина 500 г
- Борошно пшеничне 400 г
- Масло вершкове 90 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль, перець
- Базилік
- Зелень
Гриби, порізані шматочками, протушкувати на половинні порції масла.
М'ясо нарізати на шматки, відбити, посолити, поперчити, обваляти в борошні і швидко обсмажити на маслі, що залишилося.
Засмажене м'ясо посипати борошном, залити киплячою водою, перемішати, додати тушковані гриби і протушкувати із прянощами, посолити.
Подавати з молодою картоплею та салатом.
Вкусные рецепты просто: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Кулинарные рецепты от Tramontina.
ЗдесьКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz.uaПростые и вкусные рецепты варенья и джемов из ягод и фруктов на
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салат з свинячим язиком.
Морепродукты салат рецептРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter