Ескалоп
764
інгредієнти:
- Філе телятини (свинини)
- Сир твердий
- Масло вершкове
- Сметана
- Зелень 1 пуч.
- Вино біле
- Сіль, перець
4 шматки філе телятини відбити. Сир натерти на дрібну тертку і розтерти із вершковим маслом. Ескалопи поперчити, посолити і намазати сирно-вершковою масою. Підсмажити до скориночки, полити вином, опустити пучок зелені і тушкувати 25 хв. Додати сметани.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: плов рецепт приготовления. Кулинарные рецепты от Tramontina.
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарная энциклопедия
Фотографии кульков для магазинов. Печать на кульках.
Как приготовить вкусный шашлык - мимоза салат. Салат Мимоза недорого.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі