Ескалоп
657
інгредієнти:
- М´ясо (свинина) 500 г
- Гриби печериці 100 г
- Цибуля 1 шт.
- Майонез
- Сіль, перець
Нарізати м'ясо порційними шматками.
Посолити, поперчити.
Обсмажити до напівготовності із двох сторін.
Нарізати гриби часточками, а цибулю півкільцями.
Гриби відварити хвилин 5 у підсоленій воді.
Цибулю обсмажити.
Змастити м'ясо майонезом із одного боку.
На майонез покласти цибулю, гриби і поставити на 10-15 хвилин у попередньо розігріту духовку (180-200 градусів).
Посипати сиром і полити майонезом. Поставити у духовку ще на 5 хвилин до розплавлення сиру.
Купить кондитерку: как испечь грильяжный торт. Вы кондитер из Петербурга.
Кулинарные рецепты: рецепты блюд с ливером. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта медовика. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі