Ескабєче з риби
- Філе риби (морський язик) 700 г
- Борошно 3 ст.л.
- Спеції (для риби) 1 ч.л.
- Імбир (корінь)
- Часник 2 зуб.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Перець солодкий 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Борошно кукурудзяне 1.5 ст.л.
- Вода 450 г
- Оцет (на травах або яблучний) 4 ст.л.
- Цукор 1 ст.л.
- Соус (рибний) 2 ч.л.
- Сіль
- Помідор 2 шт.
- Перець чорний (мелений)
Рибне філе обсушити, нарізати шматочками і злегка запанірувати у борошні зі спеціями.
Обсмажити рибу до зарум'янювання, відкласти.
Для соусу - обсмажити імбир, часник, цибулю, не даючи цибулі зарум'янитися.
Додати солодкий перець, моркву і обсмажити усе разом.
Додати протерті томати.
Кукурудзяне борошно розвести невеликою кількістю води, щоб вийшла паста. Влити воду, що залишилася, оцет, цукор і вилити суміш на овочі.
Варити до загустіння, помішуючи.
Додати рибний соус, посолити, поперчити.
Перекласти рибу в соус і дати прогрітися.
Легкие блюда с фотографиями. Легкие рецепты блюд.
www.recepti.biz.ua рецепт самых вкусных салатов
ЗдесьРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Способ приготовления салата мимоза. Рецепт салата мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter