Ескабєче з риби

ДРУГІ СТРАВИ
764 Ескабєче з риби
Фото - Ескабєче з риби
інгредієнти:
  • Філе риби (морський язик) 700 г
  • Борошно 3 ст.л.
  • Спеції (для риби) 1 ч.л.
  • Імбир (корінь)
  • Часник 2 зуб.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Перець солодкий 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Борошно кукурудзяне 1.5 ст.л.
  • Вода 450 г
  • Оцет (на травах або яблучний) 4 ст.л.
  • Цукор 1 ст.л.
  • Соус (рибний) 2 ч.л.
  • Сіль
  • Помідор 2 шт.
  • Перець чорний (мелений)

ЕСКАБЄЧЄ з риби інгредієнти Рибне філе обсушити, нарізати шматочками і злегка запанірувати у борошні зі спеціями.

ЕСКАБЄЧЄ з риби Обсмажити рибу до зарум'янювання, відкласти.

фото ЕСКАБЄЧЄ з риби Для соусу - обсмажити імбир, часник, цибулю, не даючи цибулі зарум'янитися.

Додати солодкий перець, моркву і обсмажити усе разом.

ЕСКАБЄЧЄ з риби Філе риби Додати протерті томати.

ЕСКАБЄЧЄ з риби Борошно Кукурудзяне борошно розвести невеликою кількістю води, щоб вийшла паста. Влити воду, що залишилася, оцет, цукор і вилити суміш на овочі.

Варити до загустіння, помішуючи.

Додати рибний соус, посолити, поперчити.

ЕСКАБЄЧЄ з риби Спеції Перекласти рибу в соус і дати прогрітися.

ЕСКАБЄЧЄ з риби Імбир

Легкие блюда с фотографиями. Легкие рецепты блюд.

www.recepti.biz.ua рецепт самых вкусных салатов

ЗдесьРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Способ приготовления салата мимоза. Рецепт салата мимоза.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter