Єрусалимське рагу

ДРУГІ СТРАВИ
830 Єрусалимське рагу
Фото - Єрусалимське рагу
інгредієнти:
  • Субпродукти (селезінка куряча) 250 г
  • Грудка куряча 250 г
  • Печінка куряча 200 г
  • Серце куряче 250 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Олія рослинна 3 ст.л.
  • Спеції (куркума, кмин, перець чорний мелений, солодка паприка)

Єрусалимське рагу інгредієнти Нарізати цибулю, обсмажити на оливковій олії до золотистого кольору.

Єрусалимське рагу Приготувати м'ясо. Курячі грудки нарізати шматочками, селезінку і серце ретельно промити, видаливши згустки крові. Курячу печінку розрізати на 2-3 частини.

фото Єрусалимське рагу Додати до цибулі шматочки грудки. Обсмажувати 10 хв до золотистого кольору.

Єрусалимське рагу Субпродукти Додати до курки із цибулею серце. Обсмажувати 5 хв.

Єрусалимське рагу Грудка куряча Покласти всі приправи (сіль, кмин, куркуму, чорний перець, приправу для курки-гриль, паприку солодку, шафран). Продовжувати смажити все, помішуючи. М'ясо придбає яскраво-жовтий колір.

Єрусалимське рагу Печінка куряча Останніми додати курячі печінку і селезінку. Обсмажити 3-5 хвилин, оскільки вони готуються дуже швидко.

Картошка В Мультиварке Рецепты: салаты с редькой рецепты с фото. Мультиварка Philips.

лазанья рецепт высоцкая

Салаты на Новый год - рецепты салатов на новый год с фотографиями. Рецепты Приготовления.

Салат мимоза шпроты тут