Єрусалимське рагу
- Субпродукти (селезінка куряча) 250 г
- Грудка куряча 250 г
- Печінка куряча 200 г
- Серце куряче 250 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Спеції (куркума, кмин, перець чорний мелений, солодка паприка)
Нарізати цибулю, обсмажити на оливковій олії до золотистого кольору.
Приготувати м'ясо. Курячі грудки нарізати шматочками, селезінку і серце ретельно промити, видаливши згустки крові. Курячу печінку розрізати на 2-3 частини.
Додати до цибулі шматочки грудки. Обсмажувати 10 хв до золотистого кольору.
Додати до курки із цибулею серце. Обсмажувати 5 хв.
Покласти всі приправи (сіль, кмин, куркуму, чорний перець, приправу для курки-гриль, паприку солодку, шафран). Продовжувати смажити все, помішуючи. М'ясо придбає яскраво-жовтий колір.
Останніми додати курячі печінку і селезінку. Обсмажити 3-5 хвилин, оскільки вони готуються дуже швидко.
Картошка В Мультиварке Рецепты: салаты с редькой рецепты с фото. Мультиварка Philips.
Салаты на Новый год - рецепты салатов на новый год с фотографиями. Рецепты Приготовления.
Салат мимоза шпроты тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter