Енчіладас зі свининою
- Свинина (тушкована) 500 г
- Томатна паста 400 г
- Вода 0.5 скл.
- Кукурудза 0.5 бан.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Часник 6 зуб.
- Перець чилі 2 ч.л.
- Коржик (тортільяс, лаваш)
- Сіль
- Сир твердий 100 г
Банку тушонки (500 г) підігріти протягом 1 хвилини у мікрохвильовій печі. Потім викласти масу у сито, щоб стекло зайве.
Приготувати соус. На сковороду покласти дрібно порізаний часник і чилі. Обсмажити пару хвилин.
Потім додати томатну пасту, воду і тушкувати 5-7 хвилин.
Додати порізану зелену цибулю і вимкнути вогонь.
Лаваш розрізати на 8 частин.
Начинка: змішати м'ясо, кукурудзу і пару ложок соусу.
Загорнути начинку у листи і покласти у посудину, в якій запікати.
Залити соусом.
Посипати тертим сиром, накрити фольгою у запікати 30 хвилин.
Потім прибрати фольгу і запікати ще 10 хвилин.
Осетинские пироги на заказ: рецепт торта из тыквы. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепт торта киевскийКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Рецепт салата с зеленью на английском языке www.recepti.biz.ua
Праздничные салаты на Новый год видеоПраздничное агентство
Срочное фото. Срочная полиграфия: салаты с фото. Готовим со вкусом.
ТутТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter