Експромт
622
інгредієнти:
- Гомілка куряча 5 шт.
- Печериці 200 г
- Сир твердий 100 г
- Спеції
- Сухарі панірувальні
- Томатна паста 2 ст.л.
- Олія рослинна
Почистити, нарізати і обсмажити гриби (печериці).
Курячу гомілку обваляти у паніровці.
Обсмажити гомілку з двох сторін (під кришкою).
На олії від смаження гомілок обсмажити 2 ст. л. томатної пасти і додати пару ложок води (підлива).
У вогнетривку посудину скласти гомілку, гриби і підливу.
Посипати тертим сиром і поставити у духовку на 15-20 хвилин.
Купить кондитерку - как испечь грильяжный торт. Грильяжный торт, недорого! Жми.
Вкуснейшие рецепты тут: арахисовое масло рецепт с фото. Арахисовое масло.
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Приготовить Яблочный штрудель видеояблочный штрудель
Как сделать торт медовик recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі