"Економна курочка-ряба"
- Курка відварена (обсмажена) 0.5 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Томатний сік (томатна паста) 0.5 скл.
- Перець чорний мелений
- Вода гаряча 0.5 скл.
- Сіль
Зняти шкірку із курочки, досить дрібно нарізати.
Заливка: майонез + томатний сік + чорний перець + сіль + вода, все добре перемішати до розчинення майонезу.
Нарізати цибулю тоненькими чвертькільцями.
Викласти у заливку. Перемішати.
Висипати шматочки курочки в каструльку, перемішати із заливкою.
Накрити кришкою, тушкувати приблизно півгодини на невеликому вогні до золотистого кольору.
Американские салаты рецептыКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепт салата з язикомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Рецепты в постСтатья о Великом посте. Деяния Святых отцов, посвященных посту
Рецепты салатов на любой вкус: салат невеста рецепт. Готовим со вкусом.
recepti.biz.uaСеть ресторанов японской кухни
Чанахи рецепт с баклажанами и фасолью на зимуРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter