"Едем"

ДРУГІ СТРАВИ
574 "Едем"
Фото -
інгредієнти:
  • Баранина (на кісточці) 2 кг
  • Спеції (кмин, мускатний горіх, часник, лавровий лист)
  • Вино червоне напівсолодке (коньяк) 1 л

Змішати коньяк (100 мл), сіль, перець і часник і змастити цією сумішшю баранячу ногу, загорнути у плівку і покласти в холодильник на кілька годин.

Маринад: вино, 2 ст. л. оливкової олії, кмин, щіпка мускатного горіха, лавровий лист, 1 ч. л. цукру, сіль, перець. Покласти ногу в маринад від 3 до 5 днів. Нога весь час повинна бути покрита рідиною. Вийняти із маринаду, дати рідині стекти, промокнути паперовим рушником і в розігріту духовку 300 F на 35-40 хв.

Гарнір: ананасові часточки, райські яблучка посолити, рясно поперчити червоним перцем і посмажити в маслі на сковорідці, у кінці додати цукровий пісок для карамелізації.

Маринад уварити, додати 1 ч. л. крохмалю, при подачі полити цим м'ясо. 

 

 

Салат из фасоли с брокколиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Мясные салаты с грибамиМясные консервы. Производство мясной продукции. ВНИИ мясной промышленности

Салат мимоза приготовить. Рецепт салата мимоза классический.

Рецепты чанахи. Рецепт суп чанахи.

Вкусные рецепты для похудения - пирог со шпинатом. Рецепт Кекса В Мультиварке.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter