"Едем"
- Баранина (на кісточці) 2 кг
- Спеції (кмин, мускатний горіх, часник, лавровий лист)
- Вино червоне напівсолодке (коньяк) 1 л
Змішати коньяк (100 мл), сіль, перець і часник і змастити цією сумішшю баранячу ногу, загорнути у плівку і покласти в холодильник на кілька годин.
Маринад: вино, 2 ст. л. оливкової олії, кмин, щіпка мускатного горіха, лавровий лист, 1 ч. л. цукру, сіль, перець. Покласти ногу в маринад від 3 до 5 днів. Нога весь час повинна бути покрита рідиною. Вийняти із маринаду, дати рідині стекти, промокнути паперовим рушником і в розігріту духовку 300 F на 35-40 хв.
Гарнір: ананасові часточки, райські яблучка посолити, рясно поперчити червоним перцем і посмажити в маслі на сковорідці, у кінці додати цукровий пісок для карамелізації.
Маринад уварити, додати 1 ч. л. крохмалю, при подачі полити цим м'ясо.
Салат из фасоли с брокколиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Мясные салаты с грибамиМясные консервы. Производство мясной продукции. ВНИИ мясной промышленности
Салат мимоза приготовить. Рецепт салата мимоза классический.
Рецепты чанахи. Рецепт суп чанахи.
Вкусные рецепты для похудения - пирог со шпинатом. Рецепт Кекса В Мультиварке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter