Ечміадзинська долма
- Баранина 170 г
- Рис 20 г
- Цибуля ріпчаста 20 г
- Зелень (різна) 20 г
- Масло топлене 15 г
- Перець чорний
- Баклажан 90 г
- Помідор 100 г
- Перець болгарський 27 г
- Капуста білоголова 50 г
- Айва (яблука) 50 г
Баранину пропустити через м'ясорубку і приготувати фарш.
Потім додати рис, дрібно нарізану цибулю, зелень і перець.
Фаршем наповнити підготовлені помідори, баклажани, перець, капусту.
Фаршировані овочі укласти в каструлю, на дно якої покласти обвалені кістки, в проміжках між овочами помістити дрібно нарізані яблука, айву, залити водою і тушкувати.
Купить чеснок, цены - рецепт пончики с чесноком.
Готовим со вкусом: рецепты новогодних блюд.
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Избавьтесь от варикоза навсегда - рецепты пошаговые с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
ТутТрадиционные и оригинальные рецепты грузинских блюд с пошаговыми фото
Сайт передачи кулинарный дозор на тнтПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter