"Дюо по-французьки"
751
інгредієнти:
- Рис (варений) 1 скл.
- Помідор 3 шт.
- Горошок зелений (консервований)
- Салат (листя) 4 шт.
- Маслини (без кісточок) 5 шт.
- Минтай (лосось) 400 г
- Перeць болгарський 1 шт.
- Сир (голландський) 50 г
- Соєвий соус
Філе минтая промити, посолити і приправити.
Нарізати кубиками.
Шматочки риби чергуючи зі скибочками солодкого перцю, сиру та помідора нанизати на металеву шпажку. Полити олією і запекти у духовці 25 хвилин при температурі 180 градусів.
Гарнір.
Помідори розрізати навпіл, м'якоть видалити. Посолити, поперчити, покласти лист салату і наповнити вареним рисом (можна з горошком). Все це полити соєвим соусом.
Прикрасити парою нарізаних маслин.
Салат вкуснятина на зиму с баклажанамиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Вкусные рецепты блюд из яблок - печень с яблоками рецепт. Мультиварки для выпечки.
http://recepti.biz.uaперепела жареные
http://recepti.biz.ua рецепт индийской кухни
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі