"Дюо по-французьки"

ДРУГІ СТРАВИ
751 "Дюо по-французьки"
Фото -
інгредієнти:
  • Рис (варений) 1 скл.
  • Помідор 3 шт.
  • Горошок зелений (консервований)
  • Салат (листя) 4 шт.
  • Маслини (без кісточок) 5 шт.
  • Минтай (лосось) 400 г
  • Перeць болгарський 1 шт.
  • Сир (голландський) 50 г
  • Соєвий соус

Філе минтая промити, посолити і приправити.

Нарізати кубиками.

Шматочки риби чергуючи зі скибочками солодкого перцю, сиру та помідора нанизати на металеву шпажку. Полити олією і запекти у духовці 25 хвилин при температурі 180 градусів.

фото Гарнір.

Помідори розрізати навпіл, м'якоть видалити. Посолити, поперчити, покласти лист салату і наповнити вареним рисом (можна з горошком). Все це полити соєвим соусом.

Прикрасити парою нарізаних маслин.

Салат вкуснятина на зиму с баклажанамиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Вкусные рецепты блюд из яблок - печень с яблоками рецепт. Мультиварки для выпечки.

http://recepti.biz.uaперепела жареные

http://recepti.biz.ua рецепт индийской кухни

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter