Дуже ледачі голубці
- Фарш (свино-яловичий) 0.5 кг
- Рис (варений) 1.5 скл.
- Цибуля 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Капуста 1 шт.
- Томат
- Сметана 200 г
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
- Цукор
Рис злегка приварити і змішати з фаршем. Посолити, поперчити і добре змішати. Капусту нашаткувати, моркву натерти на тертці, цибулю нарізати кубиками.
У казанку обсмажити цибулю та моркву.
Далі скласти в казанчик шарами: на цибулю з морквою викласти шар капусти.
Шар фаршу.
Шар томату.
Далі викласти у тій же послідовності. Зверху повинна бути капуста. Залити все це сумішшю із сметани, води, цукру і солі.
Тушкувати під закритою кришкою, доки капуста не стане м'якою (хвилин 30-40).
Вживати зі сметаною.
Салат белоцерковский рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарные рецепты от Tramontina - консервация грибов рецепты.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салата с языка. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарные рецепты. Возможность добавить рецепт, оставить отзыв
Поможем выйти замуж в Германию: мимоза рецепт салата. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter