Дунганська локшина
- Локшина (спагеті) 1 пач.
- М´ясо (філе, свинина чи яловичина) 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Дайкон (редька, редиска)
- Часник 2 зуб.
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Картопля 1 шт.
- Квасоля (стручкова) 0.5 скл.
- Олія рослинна
- Сіль
- Спеції
- Зелень
М'ясо порізати тонкою соломкою.
Цибулю розрізати на 4 частини, потім нашаткувати соломкою.
У каструлі із товстим дном, казанку, розжарити олію і покласти спочатку цибулю, а зверху м'ясо. Через хвилину можна перемішувати. Так м'ясо не пристає до дна.
Моркву і дайкон порізати соломкою.
Додати до м'яса, перемішати і кілька хвилин протушкувати.
Болгарський перець нарізати соломкою. Додати жменю стручкової квасолі (порізати шматочками 1,5 см).
Додати овочі до м'яса і ще пару хвилин протушкувати.
Посолити, поперчити (чорний і червоний перець), додати коріандр (можна хмелі-сунелі), лавровий лист. Залити водою так, щоб по густоті підлива нагадувала густий суп і дочекатися закипання.
Коли закипить, додати протерті на дрібній тертці помідори, вичавлений часник. Дати покипіти 5-7 хвилин. У кінці варіння додати натерту на дрібній тертці картоплину. Картопля швидко розвариться і додасть бульйону насиченість, густоту. Ще раз довести до кипіння.
Зварити локшину, як вказано на упаковці. При варінні додати пару столових ложок олії у воду, щоб не злипалися.
Зварену локшину відкинути на дуршлак.
У тарілку або піалу покласти локшину і залити підливою. Можна у тарілку додати соєвого соусу.
Посипати зеленню і подати.
www.recepti.biz.uaЗакуски, первые и вторые блюда, сладости, консервирование и пр
Салат коктейль рецепты с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт борща украинскогоКулинарные рецепты
Повар на мероприятие: кулинарные сайты. Как приготовить летний салат.
Рецепт салата с бурякомКулинарные рецепты
Директор кульков. Сергей кульков силовое троеборье.
Готовим со вкусом - новогодние праздничные блюда.
http://recepti.biz.ua как сделать салаты селедка под шубой и мимоза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter