Думляма з курки
- Ріпа 2 шт.
- Гомілка куряча 3 шт.
- Капуста білоголова 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Картопля 2 шт.
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Приправа (Вегета)
- Зира
- Перець червоний пекучий (порошок)
- Кріп
- Петрушка
- Олія оливкова
У холодний казанок налити оливкову олію і покласти гомілку. Посолити і приправити спеціями для курки.
Цибулю нашаткувати півкільцями, укласти поверх гомілки, приправити зірою.
Третій шар - морквина кружечками. Трохи приправити Вегетою.
На моркву укласти дрібно нарізану ріпу.
Далі шар червоного солодкого перцю і картоплі.
Капусту тонко нашаткувати, посипати Вегетою і пом'яти руками. Залишити на деякий час.
Помідор нарізати на кільця, зелень подрібнити. Укласти соковиту капусту, зверху кільця помідора і присипати зеленню. Знову трохи посипати Вегетою і вилити півсклянки води.
Закрити кришкою і поставити наповнений казан на вогонь. Із моменту закипання тушкувати на повільному вогні 1 годину.
Вимкнути вогонь і дати постояти.
Зняти з казана кришку. Покласти тарілку догори дном і обережно, одним рухом, перевернути казан, щільно притримуючи руками тарілку.
Прикрасити гілочкою зелені.
Как приготовить летний салат - салат французский рецепт с фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Невероятно вкусные рецепты блюд - мастер шеф рецепты. Простые рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter