Думляма
- Грудка 1 кг
- Картопля 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський 3 шт.
- Помідор 4 шт.
- Кріп
- Петрушка 100 г
- Капуста білоголова 1 шт.
- Маргарин 1 пач.
- Сіль
М'ясо нарізати на порційні шматочки. На дно казана або гусятниці покласти маргарин. Потім шарами укласти м'ясо, цибулю, нарізану півкільцями, картоплю, нарізану кружечками. Помідори розрізати на шість частин. Перець болгарський - кільцями. Кріп і петрушку цілком. Капусту розрізати на кілька частин - це буде завершальний шар.
Посолити. Закрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 1,5 години.
Подавати, виклавши у глибоку тарілку у зворотному порядку: знизу - капуста, а м'ясо повинно бути зверху. Можна приготувати і з куркою, тільки час приготування - 1 год 10 хв.
Салаты с редькой рецепты с фотоУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Салаты с авокадо: авокадо салат рецепт.
Торты без выпечкиТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепт заварного крема для наполеонаТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter