"Духова" яловичина
909
інгредієнти:
- Яловичина (без кісточки) 600 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Олія оливкова
- Спеції (кмин, суміш перців, сухий імбир, мускатний горіх, прованські трави)
- Сіль
М'ясо нарізати порційними шматками упоперек волокон.
На кожному шматку зробити діагональні надрізи, намагаючись не прорізати м'ясо наскрізь.
М'ясо посолити, втерти у кожен шматок олію, посипати спеціями і дати настоятися 1 годину.
Викласти у форму.
Цибулю нарізати.
Покласти цибулю поверх м'яса, підлити трохи води.
Поставити у розігріту до 200 градусів духовку.
Готувати 1 годину.
Рецепты Приготовления - салаты новинки рецепты.
Рецепты тортов: рецепт торта вишиванка. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты здоровой выпечки: рецепты выпечки на рождество.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі