Дует із рубаної курочки із горішками кеш’ю
- Курка (стегенця) 5 шт.
- Рис 0.5 скл.
- Горіхи (кеш’ю) 50 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 2 шт.
- Сухарі панірувальні
- Сіль
- Перець
Зняти шкірку зі стегенець, намагаючись її не пошкодити.
Рис відварити до напівготовності.
М'ясо відокремити від кісток. Подрібнити у блендері. До м'яса додати горішки.
У фарш додати дрібно нарізану цибулю та рис.
Посолити, поперчити. Додати одне яйце.
Шкірку розкласти, покласти фарш.
Згорнути рулетиком.
Рулетики обсмажити на олії до готовності.
Із залишків фаршу зробити котлетки.
Панірування. Спочатку занурити у яйце (яйце потрібно попередньо злегка збити, додати трохи молока), потім у сухарі, потім знову у яйце і в сухарі.
Обсмажити на олії. Також котлетки можна приготувати на пару (дієтичний варіант), але без панірування. А рулетики можна запекти у духовці.
Подавати із будь-яким гарніром.
Рецепт приготовления творожной пасхи. Рецепты ягненок к пасхе.
Картошка В Мультиварке Рецепты - пляцки рецепти фото.
Мультиварки для выпечки: новогодний кекс рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
салат из креветокб паприки и яблок
Адреса сайтов с кулинарными рецептами. Кулинарный сайт блокнот.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter