"Дотепники"

ДРУГІ СТРАВИ
744 "Дотепники"
Фото -
інгредієнти:
  • Свинина 500 г
  • Морква 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Кубик бульйонний 2 шт.
  • Майонез 100 г
  • Бульйон 0.5 л
  • Перець чорний
  • Борошно 2 скл.
  • Яйце 3 шт.
  • Вода 50 г
  • Сіль

Тісто. У глибоку чашу просіяти борошно + яйця, вода і сіль. Все добре вимісити, тісто має бути еластичним. Залишити на 10-15 хвилин.

Начинка. Відварене м'ясо перекрутити, моркву натерти на крупній тертці, цибулю порізати кубиками.

 

Тісто розкачати у пласт товщиною 1-1,5 см, але чим тонше, тим краще, але не дуже тонко. Зверху на корж викласти товстий шар м'яса, потім цибулю, моркву. Добре поперчити і покришити бульйонний кубик. Із правого і лівого краю корж загорнути у середину і згорнути щільний рулет. Потім нарізати його на шматочки по 1,5-2 см. Скласти начинкою догори у сковороду. Покласти не дуже щільно. Залити бульйоном, що залишився після варіння м'яса, зверху змастити майонезом і поставити у духовку на 45-60 хвилин при 180 градусах. 

 

 

recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Салат с авокадо рецептыКулинарные рецепты

Рецепты Для Мультиварки: салаты вкусные рецепты. Готовим со вкусом.

Как приготовить летний салат: мимоза салат рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Кулинарные рецепты на любой вкус: сайт кулинарный. Готовим со вкусом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter