"Дотепники"
- Свинина 500 г
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Кубик бульйонний 2 шт.
- Майонез 100 г
- Бульйон 0.5 л
- Перець чорний
- Борошно 2 скл.
- Яйце 3 шт.
- Вода 50 г
- Сіль
Тісто. У глибоку чашу просіяти борошно + яйця, вода і сіль. Все добре вимісити, тісто має бути еластичним. Залишити на 10-15 хвилин.
Начинка. Відварене м'ясо перекрутити, моркву натерти на крупній тертці, цибулю порізати кубиками.
Тісто розкачати у пласт товщиною 1-1,5 см, але чим тонше, тим краще, але не дуже тонко. Зверху на корж викласти товстий шар м'яса, потім цибулю, моркву. Добре поперчити і покришити бульйонний кубик. Із правого і лівого краю корж загорнути у середину і згорнути щільний рулет. Потім нарізати його на шматочки по 1,5-2 см. Скласти начинкою догори у сковороду. Покласти не дуже щільно. Залити бульйоном, що залишився після варіння м'яса, зверху змастити майонезом і поставити у духовку на 45-60 хвилин при 180 градусах.
recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Салат с авокадо рецептыКулинарные рецепты
Рецепты Для Мультиварки: салаты вкусные рецепты. Готовим со вкусом.
Как приготовить летний салат: мимоза салат рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты на любой вкус: сайт кулинарный. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter