Дорада запечена із солодким перцем
- Риба (дорада) 4 шт.
- Перець солодкий 5 шт.
- Яйце 4 шт.
- Сметана (20%) 200 г
- Лимон 1 шт.
- Зелень (цибуля, кріп)
- Помідор черрі
- Сіль
- Оцет (бальзамічний)
- Олія рослинна
- Перець чорний (мелений)
Очистити рибу від луски.
Зробити 2 глибоких розрізи уздовж хребта, розсунути м'ясо руками і вийняти хребет разом зі спинним плавцем, відокремлюючи його від реберних кісток ножицями. Вийняти нутрощі. Вирізати зябра. Ретельно вимити рибу усередині і зовні.
Перець різнокольоровий вимити, обсушити. Викласти на деко і поставити в духовку при 200 градусах доки шкірка не обвуглиться.
Перекласти у пластиковий пакет і дати охолонути.
Кожен перець розрізати навпіл, видалити серцевину і шкірку. Нарізати смужками.
Яйця очистити і крупно порубати, скласти у миску. Додати перець, сметану і дрібно порізану зелень. Посолити, поперчити.
Покласти рибу на черевце і через розріз на спинці нафарширувати отриманою сумішшю. Скропити соком лимона.
Викласти рибу на деко невелике, щоб вона не падала, а стояла на черевці і поставити в духовку при температурі 200 градусів на 15-20 хв.
Оформити рибу зеленню кропу, лимоном, черрі і скропити бальзамічним оцтом.
Куриные отбивные с помидорамиотбивная куриная
http://recepti.biz.ua новогодние праздничные блюда
Рецепты для хлебопечки, вкусно: украинская выпечка рецепты с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Торт В Мультиварке Рецепты - как приготовить пирог из тыквы. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter