Дорада запечена
- Риба (дорада) 3 шт.
- Лимон 1 шт.
- Часник 5 зуб.
- Кріп 1 пуч.
- Олія оливкова 0.5 скл.
- Сіль
- Лавровий лист
- Перець чорний
Для маринаду змішати оливкову олію, часник, перець, сік 1 лимона, потім лимон нарізати на шматочки і відправити у маринад, додати кріп нарізаний, поламаний лавровий лист.
Рибу почистити, набити черевце отриманою лимонно-трав'яною сумішшю, а олією, що залишилася, залити, герметично закрити і поставити у холодильник на ніч.
Перед приготуванням викласти рибу на фольгу (у рукав для запікання), посолити, накрити фольгою і помістити у духовку на 15 хвилин при температурі 200 градусів, потім під гриль для отримання скоринки хвилин на 5, температура 250 градусів.
Рецепт торта бисквит с фруктамиРецепт Бисквита В Мультиварке. Авторские рецепты
Купить муку, цены - ореховый торт без муки рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салаты с заправкой растительным масломСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты приготовления блюд с грибами в микроволновке. Приготовление рецепты микроволновка.
Рецепт торта медовик быстро и вкусноКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты с фото: рецепты с мидиями с фото.
Рецепты салатов с каперсамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт торт наполеонРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter